Over ons

Onze dienstverlening

onafhankelijk financieel advies Zeeland

Het Financiële Huis is uw financiële gids!

Onafhankelijk financieel advies Zeeland: Alle medewerkers binnen het Financiële Huis hebben zeer ruime ervaring in financiële dienstverlening en dit stelt ons in staat om uw allround gids te zijn op dit gebied. Ons werkgebied strekt zich uit van Zeeland tot Noord-Brabant. Onze advisering begint met goed te luisteren naar onze klanten om vervolgens inhoudelijk het gesprek aan te gaan: van daaruit wordt een advies op maat opgesteld.

Daarnaast zijn we binnen de door ons aangeboden doorlopende dienstverlening voor zowel bedrijven, ondernemers als particulieren een echt klankbord voor onze relaties op velerlei gebied. Of het nu gaat om uw bedrijfsactiviteiten, risicoanalyse (welke financiële risico’s loop ik als particulier of als ondernemer?), echtscheiding, het kopen van een huis of zaken als arbeidsongeschiktheid en werkloosheid; wij zijn de financiële gids die veel verder kijkt dan alleen een productoplossing. Er is vaak veel mogelijk maar men moet uiteraard wel de weg weten. Wij handelen proactief en kijken altijd naar de lange termijn. Wij komen in actie wanneer wij iets signaleren wat voor onze relaties van belang is.

Hoewel wij gebruik maken van de meest recente technische mogelijkheden staat in onze dienstverlening persoonlijke service voorop, hetgeen betekent dat wij altijd goed bereikbaar zijn en dat we zaken snel oppakken. Omdat wij de mogelijkheden van vrijwel alle financiële dienstverleners in Nederland kunnen benutten zijn wij in staat om qua prijsstelling en voorwaarden altijd de meest optimale oplossing voor u uit de markt te halen als er een productoplossing nodig is. Een groot deel van wat wij doen zit echter ook in meedenken, adviseren en bijsturen van lopende zaken indien dit nodig is. Wij zijn geheel zelfstandig, zonder enige binding met verzekeringsmaatschappijen, geldverstrekkers of andere partijen.

Onze ervaring is dat er op financieel gebied en qua risicobeheersing zeer veel mogelijk is. Het probleem is dan ook niet het gebrek aan mogelijkheden; het probleem is dat het kunnen kiezen voor de juiste oplossing veel kennis vereist. Daarnaast is het voor veel mensen een moeilijke en ook tijdrovende bezigheid om uit het enorme aanbod aan mogelijkheden de variant te kiezen die qua voorwaarden en prijsstelling het beste bij u past. En dat is nu juist onze specialiteit!

Wij helpen u dan ook graag met een duidelijk advies waar u direct uw voordeel mee kunt doen.

 

Ons team

casey

Casey Xavier
06-26988624

marc

Marc Suijkerbuijk
0115-750544

Klantervaringen

 

Waarom voor ons kiezen?

Wij zorgen ervoor dat wij op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen op ons werkgebied en volgen onder andere continu opleidingen en studies om dit te bewerkstelligen.
Wij zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon waardoor u ook bij geen-gehoor, na het achterlaten van een bericht, snel een reactie van ons krijgt.
Het Financiële huis biedt de mogelijkheid om middels een Particulier, ZZP/Klein- zakelijk of Zakelijk financieel abonnement gebruik te maken van onze diensten waardoor wij (proactief) een scala aan werkzaamheden voor u kunnen verrichten zonder aanvullende kosten.
Binnen de hierboven omschreven doorlopende dienstverlening valt onder andere het onderhoudsgesprek waarin de hele financiële situatie met u wordt doorgesproken, wijzigingen worden besproken en wij controleren of alles nog in orde is. Uiteraard is er ruimte tot het stellen van vragen over allerlei financiële onderwerpen.
Bij ons bent u geen nummer maar weten we wie u bent en wat uw situatie is; wij hebben geen haast maar nemen de tijd voor een gesprek en/of uitleg te geven of vragen te beantwoorden.
Dit is simpel; wij moeten onszelf voor u terug verdienen en zullen daarom altijd die extra inspanning leveren om het maximale er voor u uit te halen.

CONTACT

T 0115-750544
E info@hetfinancielehuis.nl